Schilderwerken

Professioneel schilderwerk voor binnen en buiten

Gegarandeerde kwaliteit

Schilderwerk

De schilderswerkzaamheden die wij uitvoeren zijn divers, zoals binnen- en buitenschilderwerk van particuliere woningen, bedrijfspanden, huurwoningen en overige onroerend goed in zowel nieuwbouw, onderhoud als renovatie.

Uiteraard werken wij bij al onze schilderwerken alleen met kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke verf.

Wij komen graag bij u langs om de omvang en staat van het huidige schilderwerk te bekijken. Tijdens het opnemen van het werk kijken wij of er krasjes, blaasjes, barsten of verkleuringen zijn en of er oude verflagen moeten worden verwijderd. Wij streven naar een heldere en transparante manier van werken. Alles wordt met de klant besproken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Binnenschilderwerk

Het interieur zoals de wanden, plafonds en de deuren of kozijnen van uw bestaande of nieuwbouwwoning is natuurlijk niet af zonder mooi en betaalbaar binnenschilderwerk.

Het is de bedoeling dat het binnenschilderwerk er strak en netjes uitziet en een mooie afgewerkte uitstraling aan uw huis geeft.

Tarieven binnenschilderwerk zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die we moeten verrichten en de te behandelen oppervlaktes.
Binnenschilderwerk, prijzen overleggen we met u als klant en proberen een zo scherp mogelijke prijs met behoud van kwaliteit neer te leggen.

Buitenschilderwerk

Wij beseffen dat buitenschilderwerk voor u belangrijk is. Het eindresultaat bepaalt namelijk in grote mate het uiterlijk, maar vooral het behoud van uw huis. 

Door het aanbrengen van professionele verf heeft u minder last van slijtage en weersinvloeden. Denk hierbij aan deuren, kozijnen, muren, en hekwerken die dagelijks intensief gebruikt worden en te maken krijgen met veel weersomstandigheden. Bescherming tegen vocht en zon is een andere belangrijke functie van buitenschilderwerk, omdat vocht makkelijk in de wanden en houten oppervlakken in uw woning kan trekken. Met een goede verflaag trekt vocht nagenoeg niet de materialen in. Ook de felle zon heeft invloed op het schilderwerk.

Wilt u uw schilderwerk graag aan professionals uitbesteden?

Het schilderwerk is bij MHV Schilderwerken in vertrouwde handen.

MENU