Overige diensten

Naast schilderwerk bieden wij een uitgebreid dienstenpakket

GEGARANDEERDE KWALITEIT

Overige diensten

R

Wand afwerking

R

Spuitwerk

R

Houtrot

R

Kitwerk

Naast schilder en glaswerken bieden wij een uitgebreid dienstenpakket. Zo verzorgen we uw spuitwerk, behangen we uw wanden en plaatsen of vervangen we kit. Wanneer er sprake is van houtrot, dan repareren we dat voor u. Wij zorgen dat uw kozijnen en ramen er weer keurig uitzien.

Wandafwerking

Welke afwerking heeft uw voorkeur? Behang, muurverf, vinyl, glasweefsel? 

Er zijn bij ons meerdere mogelijkheden om uw wanden af te werken.

Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van diverse kleuren in huis, bijvoorbeeld een wand afwerken met ‘een andere kleur muurverf’. Kleur doet niet alleen warm aan in huis, maar zorgt ook voor sfeer, rust en harmonie. Ook zou je kunnen kiezen voor een afwerking met behang, foto behang of glasvlies/weefsel, die zijn in alle soorten en maten naar wens te krijgen.

Wanneer de muur vies is geworden of u wilt een andere frisse kleur, dan is dit op een snelle manier op te lossen door de wanden opnieuw te sausen.

Spuitwerk

Verf / latex spuiten voor een snel en strak resultaat!

Spuitwerk is puur vakmanschap, dit doen wij bij MHV Schilderwerken met de juiste apparatuur en spuittechnieken.

Het laten spuiten van oppervlaktes met verf binnen of buiten uw pand is een snelle en makkelijke oplossing, waarbij uiteraard geen kwaststreek is te zien! Met professioneel spuitwerk krijgt u weer strakke en gladde plafonds en muren, waarbij de structuur van de ondergrond bewaard blijft.

Bij MHV Schilderwerken staan we voor kwaliteit. Dat betekent dat we bij het spuitwerk altijd voor perfectie gaan. 

Houtrot

Last van houtrot?

Houtrot steekt vaak ongemerkt de kop op en is de belangrijkste oorzaak van problemen met kozijnen en andere houten onderdelen van uw woning.

MHV Schilderwerken helpt u bij het repareren van uw houtrot. Houtrot in bijvoorbeeld uw kozijnen hoeft niet te betekenen dat uw hout is afgeschreven. Wij repareren het zo dat uw hout nog jarenlang mee kan.

Wij kunnen u een vakkundig advies geven over de staat van de houtrot en hoe het behandelt kan worden.

Kitwerk

Mooi kitwerk maakt uw klus echt áf

Goed kitwerk is de basis van goed schilderwerk! Een oude kitvoeg die open staat kan negatieve gevolgen hebben voor uw schilderwerk, met als gevolg houtrot, gebreken in de verflaag of in het ergste geval lekkage. Het op tijd vervangen van oude en verweerde kitvoegen is in de meeste gevallen een kleine ingreep en bespaart op de langere termijn hoge kosten.

MHV Schilderwerken verzorg uw kitwerk voor allerlei ruimtes en oppervlakken, zowel binnen als buiten. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het kitten van muren, vloeren, kozijnen en douche-/toiletruimtes. Alles wordt netjes afgewerkt!

Wilt een uitstekend eindresultaat?

 Laat het over aan een professional.

Neem vrijblijvend contact op voor informatie over onze werkzaamheden en scherpe tarieven.

MENU